Ännu en modig krigarsjäl som valt att berätta sin historia

Julia är en modig tjej som valt att berätta sin historia för att hjälpa andra. Jag har publicerat hennes berättelse på min hemsida. Läs gärna dela och begrunda. Tack Julia för att du valt att berätta din historia, tusen tack skicka gärna in din berättelse (du får vara anonym) tack på förhand. 
 
" Jag har inte haft ett lätt liv. Visst finns det många andra som haft och som ännu har det värre, mitt liv har ändå varit långt ifrån storartat. Det sägs att varje människa har sin historia, att man inte ska jämföra sig med andras livsöden. Jag har under mer än hälften av mitt liv hatat mig själv. Jag har hatat min kropp, min personlighet och mitt liv. Jag har också hatat andra, under de perioder avskyn varit som värst. Jag har varit med om saker och sett saker, som ingen speciellt ingen under 18 år borde vara med om, se och uppleva. Det är inte tillfällen som jag själv valt, det har helt enkelt bara blivit så på grund utav personer.

Det finns minnen från diskot i tredje klass, hur alla hade någon att dansa med nästan alla. Ingen frågade mig de tre små orden ”vill du dansa?”. När jag frågade fick jag ett och annat nej, men också grimaser samtidigt som personen ifråga sprang därifrån. Jag var nio år. Vad hade jag gjort för att ”förtjäna” en hård elakhet. Jag kan för guds skull inte komma på vad jag någonsin gjort för att bli behandlad såhär. Varför jag var den som prompt skulle bli nedtryckt i en djup grop och hånad inför andra människor, finns det någon där ute som skulle kunna förklara det för mig? Snälla hör av dig, skriv till mig, maila mig eller varför inte skicka ett handskrivet brev? För jag skulle så hemskt gärna vilja veta varför just JAG skulle må så dåligt under så många år. Jag har gjort illa mig själv alldeles för många gånger, jag har i alldeles för ung ålder druckit lite för mycket alkohol för mitt eget bästa, jag har testat droger i ett desperat försök att för en stund känna mig bättre tillfreds. Det är nog inte mycket av detta som synts utåt, då jag alltid har försökt få andra att tro att jag mått bättre än vad jag egentligen gjort för jag har helt enkelt inte mått bra. Jag har mått skitdåligt och jag vill att ni ska veta det."

 
 
Nedan kommer lite länkar om var du kan vända dig, om du känner att du mår dåligt och är utsatt: