Vad jag gör nu

Ser på statistiken att många förväntansfulla följare kikar in, det glädjer mig och får mig att vilja skriva till er. Ni undrar säkert vad jag gör, varför jag inte skriver lika mycket som förr. Har jag blivit lat? Nej då.

Jag har äntligen klarat av min mattekurs, nu är jag behörig till högskoleprogrammet jag vill studera, socionomprogrammet och jag har sökt. Jag har sökt till 12 olika socionomprogram.

Jag har flyttat ifrån Norrland, 3 år av upplevelser och lärdomar som jag kommer att bära med mig för resten av mitt liv. Minnen och möten med människor som gett avtryck och lärt mig det mänskliga.

Jag har börjat jobba med ytterligare ett heltidsjobb, jag trivs bra och vill tjäna pengar för min framtid.

Jag lever livet och omges av fina människor, människor som jag sannerligen njuter av att vara med.

Jag har drömmar och visioner.

Ni undrar säkert vad jag har för planer i höst, i framtiden ärlig talat vet jag inte. Jag börjar nog att plugga eller så åker jag ut och reser. Jag vet bara vad jag gör just precis nu, jag lever, jag andas och jag mår bra. Jag tänker inte på mitt mörka avlägsna förflutna, det är så långt borta nu jag tänker istället på en ljus och härlig framtid. Även om jag självklart pratar om mina bearbetade upplevelser för att hjälpa andra. En sak är säker jag vill fortsätta att förmedla mina erfarenheter till andra människor.  

 
 
 
 
Visa fler inlägg