Påbörjad utslussning

Idag hade jag en mycket lyckad teamkonferens. Det fungerar bra på avdelningen, jag tar egna initiativ m.m.  Det gick bättre än förväntat i utredningsboendet (Röda stugan). Kuratorn frågade mig - vad tycker du att du behöver hjälp med? Jag svarade - att jag behöver hjälp när jag handlar, då det blir mycket andra intryck vilket gör att det blir svårt att fokusera på uppgiften. Jag svarade också- att jag vill vara ganska självständig men ibland behöver hjälp med att komma igång med saker och ting. 

Nu påbörjas äntligen utslussning och kuratorn ska eventuellt hjälpa mig att ansöka om LSS.  Nästa steg blir att sammankalla till samordnat vårdplaneringsmöte med kommunen, Karsudden och Helix (öppenvård). Det känns som att det här var den bästa teamkonferensen någonsin.

Som grädde på moset tyckte läkaren att det har gått så pass bra, att det är dags för ytterligare medicinsänkning till näst lägsta dosen.   

Jag firade med att äta en bit mat tillsammans med min mor som var ett mycket bra stöd under teamkonferensen. Jag la upp en bild på Instagram följ mig gärna där @jakoblinden

Visa fler inlägg