30! 🎂🍰🎉😽

Då har jag blivit hela 30 år! Jag vill börja med att tacka för alla gratulationer och ett helt fantastiskt firande med nära och kära. 

Jag har hunnit med en hel del under mina 30 år. Jag har varit i över 30 olika länder i nästan alla världsdelar.

Jag vill också passa på att tacka alla som stöttat mig genom livets gång. Inte minst min fina familj och de vänner jag har.

Desvärre har jag upplevt några traumatiska händelser, vilket i och för sig bidrog till att jag började föreläsa. 

Jag har haft en del jobb och två riktiga lägenheter. Jag har utbildat mig. Fått fantastisk utbildning. Jag har till och med studerat på högskola. 

Jag har också fått mycket bra sjukvård, tyvärr har jag varit med om en del olyckor både psykiskt och fysiskt. 

Jag har haft ett antal olika förhållande.

Jag har också varit sjukskriven, inlåst och frihetsberövad. Det är ingen skam att vara sjuk psykisk och fysisk ohälsa kan drabba vem som helst. 

Jag har varit med i TV och radio. 

Jag har varit offer och förövare men jag har vänt alla dessa negativa upplevelser till någonting positivt för att hjälpa andra. Inge hopp och förståelse.

Jag har till och med skrivit en bok. 

Visst detta kanske låter klyschigt men jag skriver inte för att skryta. Jag skriver för att inspirera andra och för att visa att det går att ta sig ur ett rent helvete. Vi har alla vår historia och vi ska inte döma varandra. 

Gör det du vill göra och mår bra av,  ta emot hjälp, det finns hjälp att få för livet kan bli alldeles, alldeles underbart! 

🙏🌏👨‍🏫🏃🐶👩‍👩‍👧‍👦 

#30år #inspiration #resa #stöd #hjälp #hopp
Visa fler inlägg