Bröllop/ VM :)

Hej bloggen, idag ska jag först se bröllopet sedan blir det väll chillkväll och fotbolls VM. Vad ska ni göra idag? Annars har jag inte gjort mycket i helgen typ tagit det lugnt. Såg på film igår med familjen Wallander. Var ganska trött efter jobbet. Men ikväll och idag blir det drag :)

Kungsan

Hejssan bloggläsare, igår har börjat att jobba på ett dagis i Danderyd nu. Som jag berättade riktigt kul och tjänar bra. Igår tillbringade jag en ljuvlig sommarkväll tillsammans med Ernst, Daniel och några random :P Vi var i kungsan och det var nästan inga folk i stan. Underbart med tanke på att alla kollar på VM.  Ha det bra kära läsare. Förövrigt det var hur mycket turister som helst typ majoriteten av Stockholmarna är den här veckan turister :P  En sak var välldigt rolig Daniel ville avskaffa monarkin helt. Aja åter till vardagen. Idag får jag se vad jag hittar på förmodligen chillar jag galet :P

Första arbetsdagen

Hej kära Blogg läsare, idag var min första arbetsdag på en förskola i Enebyberg. Ska jobba där i 3 veckor nu :) Mina arbetsuppgifter bestod av att se på film med barnen och dricka kaffe. Efter jobbet åkte jag till staden en sväng mycket trevlig dag.Såg också på Mumin med ungarna. Måste säga att filmen var fantastisk. Ha det gött.

Visa fler inlägg