Det blir bättre

Imorgon blir det hundpromenad. Har börjat gå upp vid sju tiden på vardagarna. Så skönt känns som att man har hela dagen framför sig! Lite skillnad jämfört med för några år sedan, på karsudden där jag kunde sova både dag och natt. Ibland sov jag till 16.30 på dagarna! Även fast jag gick och la mig vid tio tiden!! Förut var jag låst och trodde att tröttheten enbart berodde på medicin. Men jag har insett att att min dygnsrytm och mina vanor framförallt beror på miljö och rutiner. På karsudden fanns det inte så mycket att göra. Det var ibland en ganska dyster tillvaro. Även om jag också hade roliga stunder där. Idag har jag mycket glädje och aktivitet i mitt liv, inga bråk inga draman. Inga människor som får för sig saker. Jag mår riktigt bra av att leva ett aktivt liv. Man missar så mycket om man bara sover! 

Lätt för mig att säga när man ligger där med ovisshet, tankar och känslor är det inte så lätt. Och man kan må riktigt dåligt. Jag har varit där på botten, även om jag inte vet just din livshistoria så kan jag faktiskt säga att jag förstår hur det känns. 

Jag vill bara att du som läser den här texten som kämpar just precis nu ska försöka känna efter vad som får dig att må bra. Tappa aldrig hoppet. För livet kan bli så mycket ljusare och bättre. Man kan ta sig ur psykisk ohälsa och må bättre igen. ❤️


Visa fler inlägg